Ecomer Cleaning & Consulting

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka, och även att ni ser fram emot helgen som kommer. Det här med att hitta en bra och pålitlig städfirma i Enköping med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ecomer Cleaning & Consulting heter det företag som jag och min man valde att vända oss till för inte så länge sedan, och som vi blivit otroligt nöjda med. Ecomer Cleaning & Consulting är ett företag som vi själva fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem när det gäller det här med städning. Vi har tidigare haft en hel del problem med att hitta företag som är duktiga inom städning, och tyvärr har vi stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss, men som tyvärr visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket är synd. Just Ecomer Cleaning & Consulting kändes direkt som ett pålitligt företag, och vi kunde slappna av under hela processen, då personalen arbetade mycket med kundservice. Kundservice är någonting som jag tycker att alla företag borde arbeta mycket med, då det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker i sitt val av företag, vilket är en viktig del.

De anställda visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom det här med städning, vilket såklart är det viktigaste när det kommer till ett företag som detta. De arbetar alltid med noggrannhet och kvalitet, och ger oss ett snyggt och rent resultat varje vecka. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i just Enköping med omnejd att vända er till Ecomer Cleaning & Consulting. 

Du gillar kanske också...