Anlita en duktig bröllopsfotograf

Hej igen, alla mina fina läsare! Hur mår ni? Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra start på den här veckan, vare sig det är på jobbet eller i skolan. Här i mitt inlägg idag så skulle jag vilja ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att jag har fått in rätt så många frågor och funderingar kring nu under den senaste tiden och det är nämligen det här med att anlita an bröllopsfotograf eller att anlita en fotograf här i Norrköping med omnejd bland annat.

Som många av er redan vet om så gifte ju jag mig för inte så himla länge sedan och på vår bröllopsdag så hade vi ju givetvis anlitat en bröllopsfotograf. Många av er har ju redan sett bilderna och det är väl kanske därför det nu ändå har varit så pass många av er som har hört av er angående detta. Hur som helst så ville jag alltså faktiskt då tipsa er samt rekommendera den fotograf som vi valde att vända oss till och han heter inget mindre än Bilder av Per. Han var verkligen superduktig och supertrevlig och jag har absolut inget negativt att säga om han eller hans arbete. Ni kan ju kika lite på hans portfolio på hans egna sida som jag hade tänkt att jag skulle ta och länka till här i det här inlägget. Jag hoppas nu verkligen att det här kommer att kunna vara behjälpligt för dem av er som efterfrågade att jag skulle tipsa om en fotograf och jag hoppas även att ni som kanske då snart ska gifta er finner den bröllopsfotograf som ni söker i Bilder av Per. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg här på bloggen!

Du gillar kanske också...