Bygg i Västerbottens Län

Hej igen på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det kommer till bygg i Västerbottens Län med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. URBO ByggTjänster heter det företag som jag och min sambo valde att vända oss till när vi i höstas behövde hjälp med att bygga en altan på baksidan av vårt hus. Detta företag var det faktiskt min sambo som fick som tips utav en nära vän till honom, som även han vänt sig till dem när det kommer till bygg och byggprojekt hemma hos honom. Vi kände direkt att detta företag var pålitligt och professionellt, vilket var väldigt skönt, då vi tidigare haft svårt med att hitta företag som är kvalitativa. Många av de företag som vi tidigare vänt oss till har tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är tråkigt. Just URBO ByggTjänster arbetar väldigt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag som kund värderar högt hos ett företag. Personalen visade direkt att de snabbt ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss på bästa sätt med det som vi önskade och behövde.

Personalen visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna när det gäller det här med bygg och byggtjänster, vilket såklart är det allra viktigaste när det kommer till företag som dessa. Jag och min sambo är fantastiskt nöjda med vår nya altan och med all hjälp som vi fått, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Västerbottens län, Skellefteå eller Umeå med omnejd att vända er till URBO ByggTjänster. 

Du gillar kanske också...