Städning av vår anläggning i Kungälv

God dagens gott folk, roligt att ni är så många som läser mina inlägg nuförtiden. Det är ni som gör det här roligt för mig, därför lägger jag mycket vikt i att ni ska tycka om inläggen jag skriver. Dagen till ära hade jag tänkt skriva en rekommendation av företaget Göteborgs Resurs AB som har hjälpt till med städning av vår anläggning i Kungälv. Ni kan läsa vidare här om det skulle önskas, efter att ni har läst färdigt det här inlägget såklart.

När jag säger vår anläggning menar jag den som företaget äger, där jag jobbar. Det är en ganska stor anläggning och vi har själva inte tiden att städa den på egen hand, det hade tagit för mycket av vår arbetstid. Därför har våra chefer beslutat om att anlita det här företaget för att erhålla hjälp med städningen av vår anläggning i Kungälv. Personligen tycker jag att det är ett bra val att ha anlitat just dem för hjälp med städningen, de sköter sitt jobb precis som man ska om inte bättre. När de är här och städar får vi alltid en riktigt ren och fin omgivning att jobba i, vilket för mig är viktigt. Har man en ren omgivning är det lättare att fokusera på arbetet, har man däremot en smutsig arbetsplats blir det genast svårare då man fokuserar på det stökiga. Utöver att de alltid lämnar rena och fina resultat finns det en annan sak som jag verkligen gillar med dem, och det är att de aldrig stör oss i vårt arbete. När de väl är här och städar jobbar de på effektivt för att få färdigt det så fort som möjligt och vi blir aldrig störda när vi arbetar. Hur som helst skulle jag vilja avsluta med att rekommendera det här företaget ifall någon av er där ute också skulle behöva hjälp med städning av en anläggning i Kungälv. 

Du gillar kanske också...